x Choose Your Language
FR
Français
NL
Nederlands


Populair

Meer Foto's

Topscores

Informatie

Apps

Waarom registreren bij A View From My Seat?

We verwelkomen anonieme gebruikers, maar een profiel aanmaken heeft een hoop voordelen.

Gevoel van erkenning

Bij A View From My Seat gaat het om supporters die supporters helpen. Dus hoe bedank je een andere supporter voor die foto of voor de hulp bij het kiezen van de juiste stoel? Geef ze een "high five"!

Wordt Uitgelicht

Je foto kan worden uitgelicht op A View From My Seat of andere website zoals DeadSin, Yahoo Sports of ESPN. Veel mediamerken gebruiken A View From My Seat voor foto's bij artikelen. Foto's van veel van onze leden zijn te zien geweest op grote sport- en nieuwssites op het web. Cool toch? Wij sturen je een berichtje zodat je het al je vrienden kunt laten weten! Maar dat kunnen we niet voor anonieme gebruikers, dus... help ons jou je te helpen!

Richt je trofeeruimte in

Er zijn meer dan 500 trofeeën te verdienen door locaties te bezoeken, foto's in te sturen en andere activiteiten. De trofeeën maken deel uit van je profiel op A View From My Seat and je kunt er mooie sier mee maken.

Naar de top van de ranglijst

Houd je vooruitgang bij en verdien de sterrenstatus in de ranglijst van AVFMS. In de nabije toekomst hopen we dat je punten kunt gebruiken voor leuke prijzen zoals korting op kaartjes en fanartiekelen! Houd de ranglijst in de gaten en zie waar je staat ten opzichte van de rest.

Houd bezochte locaties bij

Houd je bezochte locaties bij en bekijk ze op een kaart. Het wordt een soort virtuele road trip.

Verbind je Social-media-accounts

Deel gemakkelijk je foto's met je Facebook- en Twitter-accounts. Je kunt ook foto's van je social-media-accounts naar A View From My Seat importeren.

Volg je favoriete teams en locaties

Als je een hardcore supporter bent, kun je elke foto voor jouw favoriete team of locatie bekijken.

Herinneringen Ontvangen

Laat ons weten als je naar een wedstrijd gaat, dan helpen wij je bij het scoren van punten door je een herinneringen te sturen per e-mail of SMS om foto's te nemen en in te sturen.